Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Художниця Морозюк розповіла, звідки у неї взялися дві квартири в Києві

  • 13.01.2024, 14:30
  • 2 514

Художниця Соня Морозюк прокоментувала підозри слідства, що дві її київські квартири могли бути куплені на вкрадені у держави гроші сім'єю її нареченого Романа Гринкевича. За словами Морозюк, обидві квартири були куплені повністю чи частково за гроші батька ще до знайомства з Гринкевичем

Фото: Львів. Місто натхнення
Фото: Львів. Місто натхнення

«У відповідь на звинувачення, що в мене „знайшли дві квартири“. Квартири є. Але. Одну собі купив батько (продавши до цього нерухомість у Харкові), і оформив частку на мене. Він є платником, це його гроші, не мої. І другу я купила з частковою допомогою батька, і він є співвласником. Перша квартира куплена 16 серпня 2022 року, друга — 2 червня 2022 року. З Романом Гринкевичем ми познайомилися майже через рік після цих покупок», — написала вона.

Також Морозюк прокоментувала новини у ЗМІ, що вона купила майстерню у Києві за $ 250 тис. За словами Морозюк, приміщення коштує 4,6 млн грн ($ 121,5 тис.) і ці гроші вона заробила сама.

«Щодо нежитлової нерухомості під майстерню. її ціна склала 4,6 млн грн. Це приблизно один мій річний дохід. Всі такі угоди проводяться у безготівці, і банк перевіряє джерело походження коштів. Нагадаю, що я вже не один рік ФОП і плачу податки. Нагадаю також, що готую документи для добровільної подачі декларації, щоб було ще зрозуміліше», — написала Морозюк.

Схожі новини