Передплата 2024 «Добра кухня»

Жінку і доньку Ігоря Гринкевича впізнали відвідувачі ресторану «Гості» у Києві

Родина горе-бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого нещодавно було затримано під час передачі 500 тисяч доларів хабара одному з керівників Головного слідчого управління ДБР, за останні дні стала настільки «популярною», що їх стали впізнавати пересічні українці. Зокрема, його дружину Світлану Гринкевич і доньку Ольгу впізнали відвідувачі київського ресторану «Гості»

«Сиджу з подругою в ресторані, бачу, спочатку заходять два кремезні чоловіки, озираються, а за ними заходять дві жінки — старша і молодша. Дорого вбрані, всі речі - від відомих брендів. У молодшої на голові чорна кепка „Прада“. Придивляюся, а це — дружина і донька скандально відомого Ігора Гринкевича. Жінки сіли за столик у куті ресторану, де їх майже не видно. Двоє чоловіків — це їх охоронці. Потім до них приєднався ще один мужчина», — розповіла кореспонденту «ВЗ» відвідувачка ресторану пані Марія. Вона були шокована, коли побачила цих пань. Каже, видно, що донька заплакана, бо обличчя аж розпухло.

Ресторан «Гості» знаходиться на території найдорожчого у Києві ЖК «Новопечерські Липки». Саме там родина Гринкевичів вже під час широкомасштабної війни придбали елітну нерухомість.

Нагадаємо, сьогодні, 8 січня, Світлана Гринкевич, яка є викладачкою в НУ «Львівська політехніка», сьогодні, 8 січня, написала заяву на відпустку за свій рахунок на пʼять днів «у зв’язку з сімейними обставинами».

Схожі новини