Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Україна пробилася на футзальний Мундіаль

А от Італія повз турнір в Узбекистані «пролетіла»…

У фінальному турнірі чемпіонату світу з футзалу, який наступного року відбудеться в Узбекистані (14 вересня — 6 жовтня), пробилася збірна України! У своїй відбірній Групі В «синьо-жовті» посіли перше місце, набравши 13 очок.

Вирішальним для розподілу єдиної з цієї гру­пи прямої путівки на Мундіаль став поєдинок останнього туру відбору в польській Лодзі. Збірна України перемогла збірну Польщі з рахунком 5:3 і фінішувала першою. Підсумкове становище у Гру­пі B: УКРАЇНА (13 очок), Польща (12), Сербія (8), Бельгія (1).

У відборі 20 європейських збірних були по­ділені на 5 груп — по 4 команди в кожній, інфор­мує sport.ua. Переможці груп завоювали путівки на футзальний Мундіаль в Узбекистані. Це збірні України, Казахстану, Франції, Іспанії і Португалії.

За ще дві путівки на фінальний турнір чемпіо­нату світу в плей-оф (8 і 17 квітня) поборються 4 найкращі команди з тих, які посіли другі місця. Це збірні Нідерландів, Польщі, Хорватії і Фінляндії. А от сильна збірна Італії, яка несподівано стала най­гіршою серед других команд у групах, повз фут­зальний Мундіаль «пролетіла»…

Схожі новини