Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Авдіївці досі живуть понад тисяча людей, — МВА

  • 22.12.2023, 14:15
  • 383

Станом на ранок 22 грудня в Авдіївці досі є 1214 мешканців. Через російські обстріли евакуацію минулого тижня скасували. Загалом на добу готові виїхати із міста 5−7 людей

Фото МВА
Фото МВА

Про це в ефірі телемарафону повідомив глава МВА Віталій Барабаш.

«Все складніше здійснювати евакуацію у світловий день, тому намагаємося це робити і вночі. Бо ворог гатить удень дуже багато по дорозі. Через обстріли скасовували евакуацію в неділю, позавчора… Загалом на добу готові евакуйовуватися 5−7 людей.

Але дуже часто буває, що наступного дня після скасування евакуації виїжджають, наприклад, четверо людей. Тобто, хтось відмовляється, кажуть, що страшно. Зараз у місті лишається 1214 людей", — пояснив він.

Барабаш зазначив, що минулого тижня з Авдіївки вивезли матір 1946-го року народження та сина, які три дні пробули у Покровську, а потім вирішили повернутися.

«Викликали таксі, їх таксист відвіз до блокпоста, каже, мовляв, далі не поїду. І вони пішки пішли до Авдіївки. Їх зупинила поліція, не дала повернутися», — розповів начальник МВА та додав, що такі випадки трапляються не дуже часто.

Схожі новини