Передплата 2024 «Добра кухня»

Донька Ніни Матвієнко вперше розповіла про онкологічну хворобу матері

  • 13.12.2023, 15:55
  • 1 212

Тоня Матвієнко розповіла, що у її мами, Ніни Матвієнко, чотири роки була хвороба, через що вона померла. Раніше вона не повідомляла подробиць про смерть артистки

Фото: instagram Тоні Матвієнко
Фото: instagram Тоні Матвієнко

Про це дочка артистки розповіла в інтервʼю журналу Viva!

«8 серпня в якийсь момент вона стала погано себе почувати — дуже живіт болів — і „швидка“ відвезла її до лікарні. Для всіх було шоком. Як це — людина, яка все життя була енергійною, спортивною, не пила, не палила, до кінця життя бігала по сходинках — і таке могло статися», — розповіла Тоня.

І додала, що лікар сказав, що у Ніни Матвієнко «вже майже 4 роки була хвороба».

«Для неї це був також шок. Вона боялася померти від цієї хвороби. У лікарні ми її не залишали одну. Наша сім'я, всі мої родичі приїжджали кожного дня. Мінялися, чергували біля неї, гуляли з нею, надвір вивозили. Й рівно через два місяці, 8 жовтня, це сталося», — сказала донька.

Тоня Матвієнко поділилася, що її мама сумувала за домом, тож після смерті труну привезли у двір, щоб артистка побула вдома.

«Хочу, щоб усі почули, тим паче — ті, кому за 40 років: обов’язково робіть профілактичні обстеження в лікарів та раз на рік проходьте медичні чек-апи. Адже на ранній стадії це можна зупинити й прожити ще дуже багато років», — закликала дочка співачки.


Джерело: Viva

Схожі новини