Передплата 2024 «Добрий господар»

У ОП висловилися щодо заяв Безуглої

  • 30.11.2023, 14:45
  • 936

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк наголосив, що Сили оборони України мають план на 2024 рік, а Офіс президента не модерує те, що говорять депутати

Михайло Подоляк. Фото: Телеграф
Михайло Подоляк. Фото: Телеграф

Про це він сказав в етері «Радіо Свобода».

«Безумовно, план на 2024 рік існує. Про це говорить і президент, і сам пан Залужний. Корективи, які треба вносити, зброя, яка нам потрібна на цьому етапі, технологічний ривок, про який говорить пан Залужний — це все зрозуміло. З урахуванням знову ж таки бюджету, який прийнятий і підписаний президентом і чітко фіксує, що ми будемо робити з точки зору матеріальних ресурсів для ефективного проведення війни», — сказав Подоляк.

Він додав, що Зеленський перебуває в постійній комунікації із Залужним, конфлікту між ними не існує.

Оскільки на Ставці Верховного головнокомандувача паралельно вносяться корективи у тактику на тих чи інших напрямках, є певні «суперечки робочого плану». Але Подоляк наголошує, що це нормально для будь-якої вертикалі управління.

Водночас радник глави ОП зазначив, що «радикальні» коментарі народних обранців є «неправильною стратегією».

«Депутатам треба більш обережно підходити до того, що вони говорять. Це стосується не тільки пані Безуглої […] Мені здається, депутати у нас дуже полюбляють, якщо вже сіли в „інсайдерський човник“, максимально відверто говорити якісь речі. Було б бажано, якби вони всі заспокоїлися […] Не треба деяким людям, які не мають доступу до інсайдів, певної інформації, виходити з коментарями такого агресивного типу», — сказав Подоляк.

Він наголосив, що депутатів навряд будуть ознайомлювати з планом ведення бойових дій, тому що це узгоджує Ставка Верховного головнокомандувача.

Схожі новини