Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українка зникла в рф на кордоні з Україною

  • 10.11.2023, 11:50
  • 505

Під час переходу кордону на пункті перетину «Колотилівка» в Бєлгородській області росії зникла 18-річна українка Діана Максимова

Фото з мережі
Фото з мережі

Про це повідомили SOTAvision та «7х7 — Горизонтальная россия».

Українка мала перейти кордон 8 листопада. Востаннє вона вийшла на зв’язок із рідними о 14:00 перед проходженням паспортного контролю. Діана мала із собою український паспорт та документи старшої сестри Вікторії, яка розповіла, що 18-річна дівчина збиралася повернутися в Україну та виїхати до Польщі.

Вікторії вдалося дізнатися, що Діану затримали на пункті перетину після кількох допитів. Увечері батьку Діани зателефонували люди, які назвали себе співробітниками ФСБ. Вони повідомили, що повертають дівчину до росії через те, що вона має російський паспорт.

«Сказали, що Діану заселять на ніч у готель і сьогодні відправлять назад. Після цього вона не виходила на звʼязок. Дівчина, яка їхала з нею разом, каже, що Діану двічі викликали, опитували, і після цього люди з її групи чекали на неї дві години. Вона не вийшла, і потім їм сказали: „Ви або йдіть зараз, або повертаєтеся назад“», — розповіла Вікторія.

Наразі Діана Максимова все ще не виходила на зв’язок із сім'єю.

Схожі новини