Передплата 2024 «Добра кухня»

Кредобанк розпочав доставку платіжних карток в Польщу

  • 03.11.2023, 10:17
  • 543

Кредобанк розпочав доставку іменних пластикових карток у Польщу через поштового оператора «Нова Пошта». З листопада клієнти зможуть отримати нові іменні картки на відділеннях «Нової Пошти» у Польщі чи замовити адресну доставку. Термін доставки — до 14 календарних днів

Доставку нових платіжних карток клієнти можуть замовити віддалено через контакт-центр Кредобанку чи в мобільному застосунку KredoBank, написавши відповідне повідомлення, а також відвідавши відділення банку. Вартість доставки — від 300 гривень.

«Завдяки впровадженню послуги з доставки платіжних карток в Польщу ми завершили формування „ланцюжка“ послуг для клієнтів банку за кордоном. Відтепер клієнт має можливість дистанційно отримати повний спектр послуг — віддалено відкрити рахунок в Кредобанку, миттєво випустити цифрову картку та отримати фізичну пластикову картку з доставкою. Наші клієнти можуть купувати або продавати валюту в мобільному банкінгу KredoBank, отримувати швидкі перекази у злотих та євро та знімати кошти без комісії у банкоматах нашого акціонера — PKO Bank Polski. Найближчим часом клієнти зможуть також замовити доставку платіжної картки при плановому перевипуску, коли закінчився її термін дії». — говорить виконавчий директор напрямку управління мережею АТ «Кредобанк» Оксана Стецьків.

На початку жовтня 2023 року Кредобанк впровадив послугу дистанційного замовлення та доставки пластикових карток у відділення та поштомати поштового оператора «Нова пошта» по всій території України. Доставка карток в Україні - безкоштовна й передбачена лише для іменних карток пакетів «Правильна картка» та картки пакетів Craft та Craft Black.

У межах преміальних пакетів обслуговування — Craft Black та Craft на основі карток Mastercard World Black Edition та Mastercard World Elite доступно відповідно:

— безкоштовне отримання трьох карток відповідного класу;

— 4 рахунки в національній та іноземних валютах;

— ощадний рахунок «Кишеня» з річною процентною ставкою 8% на залишок коштів;

— ліміт безкоштовного зняття коштів у будь-якому банкоматі України та світу складає 300 тисяч гривень на місяць для пакету Craft Black та 500 тисяч гривень на місяць для пакету Craft;

безкоштовні банківські консультації у Польщі.

Усім клієнтам Craft Banking доступні послуги Fastline, доступ до бізнес-залів Mastercard та LoungeKey, а також консьєрж-сервіс Mastercard. Обслуговування в сервісі - безкоштовне за умови отримання доходу не менш як 40 000 грн. на місяць у пакеті Craft Black та 100 000 грн на місяць у пакеті Craft або розрахунків картою на половину від вказаної суми.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує малий, середній та великий бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм та грантів у межах співпраці з ЄБРР та Європейською комісією, а також бере активну участь в державних програмах підтримки українського бізнесу. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Пресслужба АТ «Кредобанк»

Схожі новини