Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Переможцем шоу «Голос країни-2023» став воїн зі Львівщини — Михайло Панчишин (ВІДЕО)

  • 30.10.2023, 11:30
  • 3 505

Вчора, 29 жовтня у Варшаві пройшов прямий ефір суперфіналу вокального шоу «Голос країни-2023», в якому виступили 8 учасників — Христина Старикова, Влад Пелих, Галина Печенежська з команди Юлії Саніної, Юрій Городецький, Роман Панченко та Майрамік Авоян з команди Наді Дорофєєвої, Стася Чабан із команди Івана Клименка та Михайло Панчишин із команди Артема Пивоварова

Михайло Панчишин. Фото з мережі
Михайло Панчишин. Фото з мережі

Суперфінал пройшов у три етапи. У першому вісім фіналістів заспівали нові пісні, які вони ще не виконували у проєкті. Михайло Панчишин виконав легендарний хіт Фредді Мерк’юрі «Show must go on». У наступному етапі він разом з Артемом Пивоваровим виконали патріотичний «Маніфест. Жовто-блакитне серце» авторства Пивоварова.

У фінальному змаганні вокалісти вийшли на сцену з піснями, які виконували на «сліпих» прослуховуваннях. Михайло Панчишин — з власною піснею «Невідомий солдат», яку присвятив своїм побратимам. За результатами голосування глядачів Михайло став переможцем.

Відомо, що до повномасштабного російського вторгнення Михайло Панчишин займався співом. Він також був солістом гурту Ptashkin та переможцем талант-шоу «X-Фактор» у 2017 році.

Схожі новини