Передплата 2024 ВЗ

Подарунок шефу: чим здивувати керівництво

  • 06.10.2023, 12:50
  • 5 547

Вибирати гарний презент для начальника завжди складно, адже хочеться справити приємне враження та потішити боса.

Проте водночас важливо дотриматися субординації та не порушити діловий етикет. Тому питання, що подарувати шефу на день народження, щоразу стоїть досить гостро. Щоб позбавити вас одвічного головного болю через непростий вибір, пропонуємо декілька універсальних та цікавих ідей.

Ексклюзивна література

Купити рідкісні колекційні видання в Україні не так просто, бо їх не продають у звичайних крамницях. Шукайте кращі літературні подарунки на fama.ua. В інтернет-магазині представлені ексклюзивні книги, яких точно немає в колекції вашого керівника. Замовлення швидко доставляються як у Київ, так і в інші міста.

Зверніть увагу на особливі екземпляри в дерев’яних футлярах, оббитих шкірою та оксамитом, зокрема на легендарний «Кобзар» Тараса Шевченка. До комплекту також входить лупа для читання, тож солідний набір має просто дивовижний вигляд. А ще вам не потрібно буде перейматися через упаковування, бо такі книги у подарунок не потребують додаткового оформлення.

Оригінальний сувенір

Найскладніше вибрати подарунок шефу, з яким ви працюєте давно і вже багато чого презентували за ці роки. У такому разі виручають оригінальні сувеніри на день народження. Розгляньте варіанти купівлі:

  • Статуетки для робочого стола. В інтер'єр кабінету керівника вдало впишеться «Георгій Побідоносець», бюст гетьмана чи українська державна символіка.
  • Кристалів, які наділяють магічними властивостями. На подарунок начальнику підійде натуральний природний камінь, що приносить фінансовий успіх та удачу, наповнює силами й енергією, допомагає здійснити всі задуми.
  • Сувенірної зброї ручної роботи. Кована сокира з різьбленим руків'ям або молот вікінга символізують силу, відвагу та мужність, тому неодмінно сподобаються кожному чоловіку.

Обов’язково приготуйте вітальну промову, пов’язану з тематикою сувеніра. Подарунок керівнику принесе набагато більше позитивних емоцій, якщо супроводити його вручення захопливою історією.

Елітна канцелярія

Для ділової людини планер — життєво необхідна річ. Тримати в голові сотні контактів, імен та бізнес-завдань нереально, але зі щоденником організувати свій день не важко. Жоден мобільний застосунок або електронний календар не замінить класичний паперовий блокнот з багатою палітуркою та сторінками, що приємно шарудять.

На подарунок шефу чоловікові якнайкраще підійде щоденник з натуральної шкіри з розлініяним офсетним папером та кільцевим кріпленням для зручності. Цей стильний аксесуар не соромно взяти із собою на зустріч з діловими партнерами, важливу конференцію чи нараду. Доповнити презент можна ручкою відомого бренду Parker.

Схожі новини