Передплата 2024 ВЗ

Вчителька з Краматорська, що тимчасово проживає на Львівщині, навчає дітей фізкультури онлайн

  • 05.10.2023, 18:45
  • 634

Тимчасова мешканка Львівщини та вчитель фізичної культури Діана навчає своїх дітей онлайн. Жінка з початком повномасштабного вторгнення евакуювалась з двома синами із Краматорська до Львова

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

Як повідомили у Львівській міській раді, зараз жінка у прихистку в Грибовичах для учнів краматорської школи почала викладати фізкультуру онлайн.

Для заохочення своїх учнів Діана вмикає на уроках музику, зокрема, часто і патріотичну.

«Урок фізкультури можна провести дистанційно, я купила для цього ноутбук, бо у нас не було. У нас є програма Google Meet, відео і звук відтворюється. Так само як на уроці, виконую вправи, показую дітям, бачу їхній зворотний зв’язок.Якщо немає м’яча, то робимо його з паперу і скотчу. Діти, бувало, виїжджали в нікуди, без нічого. Тому знаходимо можливість, як зробити це з підручних матеріалів», — розповідає Діана.

До Львова родина приїхала з Краматорська у березні 2022 року. Це було за тиждень до того, як росіяни обстріляли вокзал у Краматорську. Батьки Діани спершу залишилися на Донеччині, але виїхали згодом після сильних обстрілів. Спершу жінка з двома дітьми жила у приміщенні фітнес-центру. Потім, після одного інтерв'ю, їй зателефонували та запропонували поселитися у прихистку у Грибовичах.

Чоловік Діани — військовий, тож зараз боронить нашу країну від російських окупантів.

Схожі новини