Передплата 2024 «Добрий господар»

ЗСУ мають успіхи в районі Роботиного, Кліщіївки та Андріївки − Генштаб

  • 04.10.2023, 15:15
  • 434

Сили оборони продовжують наступати на Мелітопольському та Бахмутському напрямках, мають частковий успіх в районах західніше Роботиного Запорізької області, а також частковий успіх в районах Кліщіївки та Андріївки, закріплюються на зайнятих рубежах

Війна. Фото: Генштаб ЗСУ
Війна. Фото: Генштаб ЗСУ

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ станом на 6 ранку 4 жовтня у Facebook.

На Бахмутському напрямку росіяни безуспішно намагалися відновити втрачене положення в районі Андріївки Донецької області. Сили оборони продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

В зоні відповідальності ОСУВ «Таврія» на Авдіївському напрямку Сили оборони відбили всі атаки ворога в районі Первомайського Донецької області. Ворог здійснив більше 10 невдалих атак в районах Мар'їнки та Красногорівки Донецької області.

На Лиманському напрямку сили оборони відбили більше 10 атак противника в районі населеного пункту Макіївка Луганської області.

В зоні відповідальності ОСУВ «Одеса» на Херсонському напрямку Сили оборони продовжують вести контрбатарейну боротьбу, знищують склади та успішно уражають тили окупантів.

На Шахтарському та Запорізькому напрямках також у зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському напрямку окупанти наступальних дій не вели.

У зоні відповідальності ОСУВ «Північ» на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках росіяни зберігають військову присутність у прикордонних районах, проводять активну диверсійну діяльність, щоб не допустити перекидання українських військ на загрозливі напрямки.

Схожі новини