Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

ЗСУ змушують росіян відходити з позицій на Мелітопольському напрямку — Маляр

  • 17.09.2023, 08:55
  • 515

Сили оборони станом на вечір 16 вересня мали частковий успіх у районі Кліщіївки на Донеччині та частково — поблизу Вербового й Новопрокопівки Запорізької області. На Мелітопольському напрямку українські військові змушують окупантів відходити з позицій

Війна. Фото умовне
Війна. Фото умовне

Про це розповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

За її словами, найактивніші бойові дії зараз відбуваються на Бахмутському напрямку. Тривають наступальні дії на південь від Бахмута — у районі Кліщіївки та Курдюмівки. Сили оборони в результаті штурмових дій мали успіх поблизу Кліщіївки.

Противник даремно намагався прорвати українську оборону в районах Ягідного та Богданівки Донецької області.

Як на Авдіївському, так і Мар'їнському напрямках українські військові, попри наступальні дії ворога, утримують позиції та проводять штурмові дії.

На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію. За словами заступниці міністра, українські захисники завдають окупаційним військам значних втрат у живій силі й техніці та змушують відходити із займаних позицій.

«Маємо частковий успіх у районах Вербового та Новопрокопівки Запорізької області, витісняємо противника із займаних позицій та закріплюємось на досягнутих рубежах», — зазначила Маляр.

На Херсонському напрямку Сили оборони ведуть контрбатарейну боротьбу, знищують склади забезпечення та завдають ураження по тилах росіян.

На півночі України, у прикордонних з рф районах, окупанти здійснюють диверсійну роботу.

Схожі новини