Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 4 по 10 вересня 2023 року

  • 04.09.2023, 07:00
  • 3 296

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Овнам варто подбати про здоров’я, оскільки імунітет практично на нулю. Зате вже на почат­ку тижня до вас прийде натхнення, захочеться твори­ти, пробувати свої сили в нових проєктах. У багатьох представників знака розвинеться інтуїція, у деяких на­віть відкриється дар передбачення.

ТЕЛЕЦЬ.

На вас чекає зустріч з примарами минулого. Невирішені проблеми, що отруюють життя вже багато місяців поспіль, невиконані зобов’язання, давні сто­сунки, в яких так і не поставлено крапку. Що ж, настав час розібрати ту довгу шухляду, вирішити усе. Інакше не зможете рухатися вперед.

БЛИЗНЮКИ.

Відчуватимете сильну втому, проте розслабля­тися нема коли: з перших днів тижня на вас че­кають цікаві зустрічі, активне спілкування, захоплюючі поїздки, які можуть змінити ваш світогляд і підштовхнути до прийняття життєво важливих рішень.

РАК.

Раки відчують приплив сил, творчого ентузі­азму, стануть відкритими, познайомляться з людьми, близькими за духом. Бажано здійснити ціка­ву подорож, щоб отримати позитивні враження. У се­редині тижня можуть з’явитися невідкладні справи, зобов’язання, фінансові проблеми, які заженуть вас у жорсткі рамки.

ЛЕВ.

Леви зараз не в кращій формі, енергетика дуже нестійка, тому не тільки сезонні інфекції, а й не­тактовні слова здатні негативно позначитися на ва­шому самопочутті та настрої. Не варто вирушати у подорож і далекі поїздки. Зате ви зможете легко вирі­шувати важливі питання, знаходити спільну мову з по­трібними людьми.

ДІВА.

Дівам варто приділяти багато часу стосункам з партнерами (у бізнесі і шлюбі). Вони можуть наштовхнути вас на цікаві ідеї. Але й можуть завдати чимало клопоту. Після 7-го числа збільшаться грошові витрати, пов’язані з необхідними придбаннями, штра­фами або проблемами партнера.

ТЕРЕЗИ.

У вас маса невідкладних справ, які забирають багато часу і сил. Перевтома відіб'ється на ста­ні нервової системи. Після 5-го числа не виключені конфлікти з начальством, колегами. Забудьте про пре­тензії і особисті образи, захищайте тили, намагайтеся підтримувати гармонію у сімейних стосунках.

СКОРПІОН.

Для Скорпіонів тиждень складеться благополуч­но. У вас чудові шанси знайти цікаву і перспек­тивну роботу. Після 6 вересня можуть з’явитися при­води для занепокоєння. Ваша незговірливість здатна стати причиною службових конфліктів.

СТРІЛЕЦЬ.

Стрільцям доведеться обстоювати власні пере­конання, захищати позиції. І підтримка близь­ких людей зараз вам особливо необхідна. Із задово­ленням допомагатимете родичам, витрачатимете гроші на тих, кого найбільше любите. Багатьох пред­ставників знака доля поставить у жорсткі умови, при­чому вплинути на ситуацію навряд чи вийде.

КОЗЕРІГ.

Козерогам треба зав’язувати нові ділові і дружні контакти. На вас чекають успішні ділові поїздки і короткочасні подорожі. У середині тижня розпочнуть­ся складнощі: непрості ситуації на роботі, конфлікти з колегами і партнерами. Намагайтеся бути розсудли­вими, тоді зможете уникнути багатьох проблем.

ВОДОЛІЙ.

Завдяки інтуїції зумієте знайти найперспек­тивніші проєкти. Після 6 вересня бажано біль­ше відпочивати. Беріть відпустку і мандруйте кудись. У вас можуть з’явитися заздрісники і суперники, які за вашою спиною плестимуть інтриги.

РИБИ.

Вдало складеться перша половина тижня: змо­жете знаходити оптимальні рішення і найкорот­ші шляхи до мети. Зумієте вдало вкласти гроші, взяти участь у найперспективніших проєктах. Після 5 верес­ня стосунки з оточенням стануть напруженими, тому краще не розраховувати на їхню підтримку.

Схожі новини