Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У парку Нью-Йорка знайшли львівську карту е-квитка…

Що робити, якщо ви загубили чи знайшли ЛеоКарт?

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

В одному з парків американського Нью-Йорка знайшли ЛеоКарт — картку електронного квитка Львова. У Львівській міській раді кажуть, що власники ЛеоКарт останнім часом часто гублять свої пластикові картки. Лише за липень виготовили для власників 350 нових дублікатів. Загалом надрукували понад дві тисячі дублікатів ЛеоКарт.

В ЛКП «Львівавтодор» пояснили, що робити, коли людина втратила свою картку, або ж знайшла чужу. Щоб повторно виготовити втрачену ЛеоКарт, треба зателефонувати на номер «гарячої лінії» 0800 303 007, записатись на прийом в один з пунктів прийому документів та видачі пільгових карток. При собі необхідно мати документ, який посвідчує особу, документ, який надає право на пільговий проїзд, а також квитанцію про оплату вартості картки, а саме 60 гривень. Відновлення електронної картки за оплату проїзду — лише на платній основі. Такі правила діють для всіх категорій населення.

Якщо було знайдено чужу ЛеоКарт, її можна передати контролерам, які працюють на автобусних маршрутах, або принести у будь-який з пунктів прийому документів пільгових карток. Тут сконтактують із власником картки. Якщо картка ще не заблокована, її повернуть власнику. Також можна зателефонувати на «гарячу лінію», оператори перевірять інформацію та поінформують власника знайденої картки.

Схожі новини