Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 17 по 23 липня 2023 року

  • 17.07.2023, 07:00
  • 2 265

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Будь-які пропозиції, які будуть надходити цього тижня, перш ніж погодитися, перевіряйте тися­чу разів. Наївність може зіграти з вами злий жарт! На початку тижня виникне бажання нічого не робити. Пе­ретерпіть цей період. Він — лише сигнал про те, що ви втомилися і вам негайно потрібна відпустка.

ТЕЛЕЦЬ.

Хороші новини чекатимуть на вас на початку тижня. Тільки не святкуйте перемогу завчасно. Постарайтеся втримати ці новини у таємниці, щоб не наврочити. Сприятливий тиждень для ґрунтовної ро­боти. Можете сміливо навантажувати себе на повну котушку. Втоми не відчуватимете!

БЛИЗНЮКИ.

В особистих стосунках на неодружених очіку­ють кардинальні зміни. Можливо, ви отрима­єте довгоочікувану пропозицію руки і серця. Вільним Близнюкам можна розраховувати на приємне знайом­ство. Одруженим варто більше уваги приділяти сво­їй «половинці». Не перевантажуйте себе роботою. По­дбайте про відпочинок.

РАК.

Настав тиждень, коли можна хоч чимось уріз­номанітнити ваше життя. Ймовірно, час зміни­ти сферу діяльності або знайти собі нових друзів. По­їздки, заплановані на цей тиждень, будуть вдалими. А ось ділових питань зараз краще не вирішувати. Відкла­діть важливі справи до осені.

ЛЕВ.

Цього тижня краще не імпровізувати. Навпа­ки, складіть чіткий план дій. Тільки у цьому ви­падку успіх забезпечений. Може накопичитися на­пруга у стосунках з коханою людиною. Вам необхідно разом поїхати у відпустку або вибратися в гори. Це може бути і коротка поїздка, головне, щоб ви були разом.

ДІВА.

Домашній побут поглине Дів повністю. Зрештою, ви втомитеся, і вам буде потрібний від­починок. Краще, якщо ви проведете його на свіжому повітрі, — це додасть сил. Уважно добирайте слова у спілкуванні з близькими родичами. Можете мимо­волі образити їх і потім довго будете просити про­бачення.

ТЕРЕЗИ.

Робочі думки та ідеї, які будуть постійно у вас з’являтися, обов’язково озвучуйте начальству. Особливо підходить для цього понеділок, 17 липня. З дітьми зараз краще підтримувати хороші стосунки, інакше вони можуть залишити вас осторонь від важли­вих подій у їхньому житті.

СКОРПІОН.

Період сприятливий для зачаття. Якщо ви одру­жені давно і мріяли про дитину, зараз саме час дати собі шанс! Сваритися цього тижня не можна. На­впаки, постарайтеся зберігати спокій. Відмовтеся від важкої і шкідливої їжі.

СТРІЛЕЦЬ.

З фінансами Стрільцям цього тижня не пощас­тить. Очікуються непередбачувані витрати, можливо, близькі попросять у вас позичити немалень­ку суму. Не скупіться: все повернеться вчасно і з лиш­ком. На роботі будьте напоготові! Ймовірно, проти вас влаштовують змову. З’ясуйте, хто організатор, і пого­воріть з цією особою тет-а-тет.

КОЗЕРІГ.

Все хороше, що має статися з вами найближ­чим часом, прийде до вас несподівано. Цьо­го тижня краще нічого не планувати: все одно все піде не за планом. Можливі сварки з вашими половинками і навіть розставання. Правда, вони будуть недовгими, і незабаром союз відновиться.

ВОДОЛІЙ.

Навіть скептикам у найближчий тиждень кра­ще покластися на інтуїцію. Вона буде прави­ти вашим світом. Остерігайтеся хвороби. На роботі буде багато паперової тяганини. У перервах між ро­ботою налагоджуйте стосунки з колегами за горнят­ком кави.

РИБИ.

Тиждень буде непростим, але дасть гарні пло­ди. Наприкінці тижня будете виснажені, зате за­доволені собою. 20 липня деякі Риби можуть отримати знак від долі, який змусить замислитися про карди­нальні зміни. Перш за все вони очікуються на особис­тому фронті.

Схожі новини