Передплата 2024 ВЗ

У Раді зареєстрували постанову про відкликання Шуфрича з керівництва комітету свободи слова

  • 10.07.2023, 14:40
  • 465

Співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко повідомила, що народні депутати зареєстрували проєкт Постанови про відкликання з керівництва парламентських комітетів представників колишньої ОПЗЖ

Ірина Геращенко. Фото із сайту Євросолідарності
Ірина Геращенко. Фото із сайту Євросолідарності

Геращенко нагадала, що фракція давно і неодноразово ініціювала це питання, однак монобільшість не виносить його на голосування у сесійній залі.

«Ще рік тому „Європейська Солідарність“ зареєструвала постанову про відкликання з посад в керівництві комітетів членів ОПЗЖ. На жаль, монобільшість не виносить її в порядок денний. Що ж, як та постанова не така, вносимо нову», — зауважила Ірина Геращенко у Facebook.

«Зареєстрували проєкт нашої Постанови по відкликанню Шуфрича з посади голови комітету свободи слова #9469. Буду вимагати на погоджувальній негайного винесення на сесію проєкту Постанови про внесення змін до Постанови Верховної Ради України „Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання“ щодо відкликання Шуфрича», — написала у соцмережах співголова фракції.

Схожі новини