Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 10 по 16 липня 2023 року

  • 10.07.2023, 07:00
  • 3 515

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Сприятливий тиждень для обдумування сокро­венних бажань. Саме цього тижня можете реа­лізувати задумане. Однак не літайте у хмарах, а нама­гайтеся дійти до гармонії між задуманим і реальністю. У вихідні більше спілкуйтеся, зустрічайтеся з друзями. Сприятливі дні: 11 і 15 липня. Несприятливі: 14 лип­ня.

ТЕЛЕЦЬ.

Якщо хочеться змін, почніть зі себе: з думок, бажань, зовнішнього вигляду. Варто прислу­хатися до порад близьких. Однак знайте, що у склад­ній ситуації доведеться розраховувати тільки на себе. У вихідні ймовірні дрібні покупки. Сприятливі дні: 12 і 15 липня. Несприятливі: 13 липня.

БЛИЗНЮКИ.

Вас потягне на оригінальні вчинки. Будете бра­тися за різноманітні експерименти. Наприкін­ці тижня придбаєте щось таке, про що давно мріяли. У вихідні матимете багато турбот, однак варто зайня­тися навчанням, особливо вивченням іноземних мов. Сприятливі дні: 13 і 15 липня. Несприятливі: 14 лип­ня.

РАК.

Чим скромнішими будете, тим більше зросте ваш авторитет. Потурбуйтеся про сімейний бю­джет, продумайте нові шляхи заробітку. Ймовірно, до вас прийде доволі оригінальне рішення. Вихідні про­ведіть у спокої, на самоті. Сприятливі дні: 11 і 14 лип­ня. Несприятливі: 12 липня.

ЛЕВ.

Ймовірні несподівані перепони, заплутані си­туації. Треба чимось жертвувати, піти на ри­зик. У вихідні варто зайнятися собою: приділіть увагу здоров’ю, спорту, відпочинку. Ваша половинка оцінить це. Сприятливі дні: 10 і 15 липня. Несприятливі: 16 липня.

ДІВА.

Перестаньте шукати брехню у кожному слові вашої половинки, просто насолоджуйтеся ра­дістю спілкування одне з одним. У середу доведеть­ся ризикнути. Допоможуть впевненість у собі і холод­нокровність. Наприкінці тижня займіться закупами. Сприятливі дні: 14 і 16 липня. Несприятливі: 12 лип­ня.

ТЕРЕЗИ.

Ви будете завалені роботою. Не перенапружуй­теся. Впоратися з перевтомою допоможе авто­тренінг. Однак не залишайте без уваги кохану люди­ну. Наприкінці тижня варто дотримуватися нескладної дієти. У вихідні знайдіть час на велосипедну прогу­лянку. Сприятливі дні: 13 і 15 липня. Несприятливі: 11 липня.

СКОРПІОН.

Через величезний обсяг роботи вам почне зда­ватися, що все переробити неможливо. Скла­діть для себе план дій, однак обов’язково робіть перерви, відпочивайте. Після роботи не летіть стрім­голов додому. Погуляйте з коханою людиною. Спри­ятливі дні: 12 і 15 липня. Несприятливі: 14 липня.

СТРІЛЕЦЬ.

Понеділок присвятіть домашнім. У другій поло­вині тижня можете переключитися на питання здоров’я. Краще провести кілька днів у режимі легкого голодування, зробивши акцент на кефір, воду і соки. У вихідні влаштуйте родинне свято. Сприятливі дні: 14 і 16 липня. Несприятливі: 13 липня.

КОЗЕРІГ.

Спілкуйтеся тільки з приємними для вас людь­ми. Займіться собою: заплануйте відвідування спортзалу, влаштуйте шопінг, відпочиньте на свіжому повітрі. Можна поїхати у гори чи на озеро. Зробіть по­дарунок коханій людині. Сприятливі дні: 12 і 14 липня. Несприятливі: 16 липня.

ВОДОЛІЙ.

Треба показати себе з кращого боку. Якщо бу­дете у вічі висловлювати свої почуття і думки, станете впевненішими і спокійнішими. Займіться об­лаштуванням помешкання, не пошкодуйте грошей на солідні покупки. У вихідні насолодіться відпочинком. Сприятливі дні: 10 і 15 липня. Несприятливі: 14 лип­ня.

РИБИ.

Приступайте до реалізації здійснення бажань. Дивіться у майбутнє з надією, однак не споді­вайтеся на допомогу з боку. Треба вибудувати чіткий план дій. Слід серйозно задуматися про те, у чому ви­йдете найближчим часом на вулицю, — оновіть гарде­роб. У вихідні чекайте у гості родичів. Сприятливі дні: 11 і 14 липня. Несприятливі: 10 липня.

Схожі новини