Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові затримали розповсюджувача наркотиків та психотропів

  • 28.06.2023, 15:20
  • 572

38-річний львівʼянин розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини, використовуючи месенджери у мережі Інтернет, а також здійснюючи поштові відправлення

Фото поліції
Фото поліції

Йому загрожує позбавлення волі до десяти років із конфіскацією майна.

Під час затримання правоохоронці вилучиди у нього 5 картонних коробок, у яких містилось 5 поліетиленових пакетів із речовиною, схожою на психотропний засіб «PVP» масою майже 20 грамів.

Також під час санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили та вилучили речовини, схожі на психотропи «PVP» та «метамфетамін», наркотичні засоби «канабіс» та «макова солома», а також електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази.
Вартість речовин за цінами «чорного ринку» становить майже 100 тисяч гривень.

Усе скерували на експертне дослідження.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі до десяти років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Схожі новини