Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 3 по 9 липня 2023 року

  • 03.07.2023, 07:00
  • 2 832

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Цей тиждень — ваш час. Використовуйте будь-яку можливість, щоб почати нову сторінку як в особистих стосунках, так і в бізнесі. Не прив’язуйтеся до минулого, вірте в себе і сміливо дивіться в майбут­нє. Ваші успіхи безпосередньо залежать від уміння ви­являти креативний підхід, творчу ініціативу і оригіналь­ність. Прислухайтеся до думки друзів, вони можуть підштовхнути вас до правильного рішення. Не будуй­те великих, а головне — авантюрних планів.

ТЕЛЕЦЬ.

Найближчим часом доведеться багато і наполе­гливо працювати, що може негативно позначи­тися на подружніх стосунках. Це час кар'єрного росту і побудови стратегічних планів. Однак успіх у бізнесі зажа­дає від вас колосальних енергетичних витрат і готовнос­ті жертвувати особистим життям. Але, відклавши справи, ви могли б багато чого досягти і на любовному фронті. Тиждень сприятливий для лікування зубів.

БЛИЗНЮКИ.

Для вас настав час фарту і виконання раніше намічених планів. Перший тиждень липня — на­лагодження стосунків з представниками далекого за­рубіжжя. На любовному фронті на неодружених че­кає успіх — ви отримаєте можливість зав’язати тривалі стосунки. Це прекрасний період для надання стосун­кам законного статусу. Дотримуйтеся режиму харчу­вання і дієти.

РАК.

Для Раків липень — місяць екстремальної на­пруги, повної самовіддачі і нервових потрясінь. В особистому житті чекають гострі ситуації, які лише підігріють пристрасть. Подружні стосунки будуть дале­кі від ідеальних, і, можливо, ви самі будете провокува­ти партнера на з’ясування стосунків. На роботі чека­ють проблеми. Здоров’я може похитнутися.

ЛЕВ.

Вас переслідуватимуть нерозуміння, відсутність внутрішньої гармонії і властивої вам упевненос­ті у власних силах. У подружніх стосунках, як і в спілку­ванні з партнерами по бізнесу, вас чекають напруга і не­можливість знайти консенсус. Щоб якось розрулити ситуацію, доведеться трохи вгамувати власні апетити. В іншому випадку вас підстерігатимуть конфлікти. Ро­бочий тиждень не принесе матеріальних плодів.

ДІВА.

Не налаштовуйтесь на романтичне проведен­ня часу і насичене особисте життя. Це час на­пруженої роботи і завершення раніше розпочатих справ, а також вибудовування партнерських стосунків. Варто бути особливо уважними до здоров’я: хворобі легше запобігти, ніж вилікувати. Погане самопочуття не дозволить вам повноцінно розслабитися і отрима­ти задоволення від життя. Доведеться працювати на перспективу або в рахунок погашення боргу.

ТЕРЕЗИ.

Початок липня для вас — час кохання і віднов­лення стосунків. Не відмовляйте собі в радості і щирих почуттях. Це кращий у році період для твор­чого розкриття, реалізації давно задуманих планів. У любовних і подружніх стосунках вас чекають удача і підтримка з боку партнера. Час задуматися про підви­щення зарплати. Бережіть серце. Утримайтеся від га­ласливих компаній.

СКОРПІОН.

Приділіть час літнім батькам, постарайтеся ви­рішити їхні проблеми. Для любові і романтичних стосунків сприятливіші останні дні тижня, зокрема не­діля. У цей час вам не варто що-небудь міняти, навіть якщо ви втомилися від ситуації, що склалася. Сприят­ливий час для відвідування гастроентеролога або ма­молога, якщо вас турбують відповідні проблеми.

СТРІЛЕЦЬ.

Щоб зловити фортуну, вам потрібно бути в по­стійному русі. Це стосується стосунків з проти­лежною статтю. Наприкінці тижня випаде ряд перспек­тивних можливостей, використовуючи які, досягнете успіхів на любовному фронті. Прекрасний час для зна­йомств у соціальних мережах. Уникайте поїздок у гро­мадському транспорті.

КОЗЕРІГ.

Не забудьте про своїх близьких і коханих, пора­дуйте їх подарунками. Цього тижня вам дове­деться займатися вирішенням насущних матеріальних питань, і ви досягнете успіху 6 і 7 липня. Для любові і вирішення всіх питань особистого характеру більше підійдуть п’ятниця і субота. Жінки можуть розрахову­вати на подарунки, компліменти і знаки уваги. Непога­ний час для того, щоб відвідати дієтолога і застосува­ти його поради на практиці.

ВОДОЛІЙ.

Ініціатива і наполегливість — ключ до успіху. За­раз можете розраховувати на взаємність. При­слухайтеся до думки друзів, але приймайте рішення на підставі власних виважених підсумків. Сприятливий час для зустрічей і знайомств, початку нового витка у вашому житті. Саме час повернутися до роботи, поча­ти якийсь великий перспективний проєкт.

РИБИ.

Краще б лягти на дно, мінімізувати спілкуван­ня і активність на особистому фронті - все одно нічого путнього з цього не вийде. Сексуальне життя може виявитися джерелом проблем. Присвятіть цей час психоаналізу і філософії, читанню і вирішенню на­гальних питань. Звертайте увагу на сни, знаки і прикмети. Особисте життя почне налагоджуватися через кілька тижнів. Зараз можете допуститися серйозної помилки.

Схожі новини