Передплата 2024 «Добрий господар»

Маршрут «Дрогобич-Трускавець» обслуговуватиме перевізник з Білої Церкви

Із 30 травня на Дрогобиччині починає працювати новий автоперевізник. Право обслуговувати маршрут № 147 Дрогобич-Трускавець здобуло ТзОВ «Транссіті» з Білої Церкви

Нові автобуси - головний аргумент переможця.
Нові автобуси - головний аргумент переможця.

Це стало відомо ще 27 квітня ц.р. Відразу ж після того, як у Львівській обласній військовій адміністрації відбулося підсумкове засідання з визначення перевізників для роботи на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі області.

У Дрогобичі відбулась презентація відокремленого підрозділу, так званої виробничої бази «Транссіті». Багато людей зібралось, щоб на власні очі побачити новий автопарк, ознайомитись із перевізником-переможцем. Спочатку всіх присутніх благословив отець Андрій Безушко. Він і освятив автотранспортні засоби. Як виявилося, автоперевізник з Білої Церкви давно вже, понад 20 років, працює на ринку пасажирських автоперевезень в Україні. Крім самої Білої Церкви, його добре знають у Києві, Чернігові та Луцьку.

Чому у Львові віддали перевагу саме йому?

На це запитання безпосередньо на презентації відповів заступник голови Львівської обласної військової адміністрації Юрій Бучко. Як наголосив посадовець, який, до слова, головував на згадуваному конкурсі, ТзОВ «Транссіті» зробило кращу конкурсну пропозицію, ніж інші учасники. Головна перевага переможця — його нові автотранспортні засоби. На маршруті № 147 «Дрогобич-Трускавець» працюватимуть 17 великих, обладнаних сучасними, екологічно безпечними двигунами автобусів. Усі машини — низькопідйомні. Пристосовані для перевезення осіб з особливими потребами. Юрій Бучко подякував засновнику білоцерківської компанії Юрію Нестерчуку, який також виступив під час презентації, за гарну інвестицію в інфраструктуру Дрогобицького регіону, а також наголосив, що автопарк, який сьогодні використовується для пасажирських автоперевезень на Львівщині, не відповідає теперішнім підвищеним вимогам. Отже, потребує заміни. На презентаційному заході виступив і міський голова Дрогобича Тарас Кучма. На його переконання, Дрогобиччина, як цілісна конгломерація з добре відналагодженою логістикою, напрочуд приваблива для інвесторів, якнайкраще підходить для реалізації інфраструктурних проєктів.

Після завершення офіційної частини презентації заступник директора ТзОВ «Транссіті» Юрій Макарчук провів для журналістів ознайомлювальну екскурсію територією відокремлювального підрозділу компанії. Відповівши на запитання, запросив до салону одного з автобусів.

Як було наголошено, «найстаріший» з автобусів, які використовуватимуться на маршруті Дрогобич-Трускавець, — 2019 року випуску. Перший автобус на маршруті Дрогобич-Трускавець вирушає у рейс о 6 год. 30 хв. Завершується робота о 21 год 45 хв. Салон має 22 «сидячі» пасажирські місця. Повна завантаженість автобуса — понад 40 пасажирів.

У презентації взяли участь і голова Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк, заступник міського голови Трускавця Юрій Балицький та начальник управління транспорту та зв’язку Львівської обласної військової адміністрації Степан Рудницький.

Схожі новини