Передплата 2024 ВЗ

Українська модель «послала» путіна

  • 28.05.2023, 10:35
  • 1 084

Аліна Байкова вийшла на червону доріжку Каннського кінофестивалю у патріотичній жовтій футболці оверсайз із синім написом-посланням кремлівському диктатору — F*ck you Putin

Фото із соцмереж
Фото із соцмереж

Так модель вирішила нагадати всьому світу, що в Україні триває війна, і росіяни вбивають українців.

Та демонстрацію антипутівського напису завадили охоронці заходу, які одразу ж оточили Аліну, почали прикривати її і попросили її одягти та застебнути тренч так, щоб не було видно футболки.

Байкова послухалася їх, застебнула тренч і, щойно відійшовши від охоронців, вона знову розщепнула його і вчергове продемонструвала напис на футболці.

Після цього сек’юріті попросили модель залишити захід і заарештували її.

«Ось доказ «реальної підтримки» України! Мене заарештували і попросили залишити червону доріжку, оскільки фестиваль не хоче займатися політикою (хоча б вони дозволили мені залишитися, якби я не розстібала тренч). Так, я і всі мої люди теж хочемо продовжувати жити своїм гарним життям. Але ж ми не можемо! В нас відібрали наше життя. Моїх людей щодня вбивають росіяни! Росіяни повністю стерли з землі Бахмут. Від кого та навіщо звільняли? Що відбувається? І чому ми маємо так страждати?

Вам не здається, що ми, українці, втомилися від цієї війни так само, як ви втомилися про неї чути? І відповім на запитання, що найчастіше ставлять: чому війни в інших країнах не отримують такого розголосу? Тому що ми кричимо про це, коли у нас є можливість! І наш президент говорить про війну кожного божого дня, тому люди не забувають, що це все ще відбувається, і це має закінчитися! А росіяни повинні піти з нашої землі і дати нам спокій! Прийміть той факт, що ми вільна та демократична країна, не хочемо бути під їхнім контролем! Ми не зупинимося, поки вони не дадуть нам спокою!", — написала у дописі Байкова.

Схожі новини