Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

79-річний Роберт де Ніро усьоме став батьком

  • 11.05.2023, 08:45
  • 994

Відомо, що де Ніро розлучився зі своєю другою дружиною у 2018 році через 20 років шлюбу, тому поки імʼя нової обраниці він не назвав

Роберт де Ніро. Фото із мережі
Роберт де Ніро. Фото із мережі

Дворазовий володар «Оскара» також розповів, що намагається бути для своїх дітей дбайливим батьком, але іноді йому все ж таки доводиться виявляти суворість.

«Я не люблю встановлювати правила і контролювати їх, але іноді це просто необхідно, — пояснив де Ніро. — Гадаю, будь-який батько скаже те саме».

Актор також зізнався, що не вважає себе ідеальним батьком, і додав, що «завжди хочеться дати дітям найкраще, але не завжди виходить».

«Ви знаєте, мої діти іноді не погоджуються зі мною. Моя дочка — їй 11 років — вона іноді мене засмучує, і я з нею сперечаюся. Але я обожнюю її».

Роберт де Ніро був двічі одружений.

У нього є двоє дітей — Дрена (51 рік) і Рафаель (46 років) — від його першої дружини Дайан Ебботт (Дрену він удочерив), і двоє дітей — Еліот (25 років) та Хелен (11 років) — від колишньої дружини Грейс Гайтауер. Він також є батьком синів-близнюків Аарона і Джуліана (27 років) від колишньої подруги Тукі Сміт.

Раніше медіа писали, що актора пов’язують романтичні стосунки з Тіффані Чен, яка, за даними американського видання People, є інструктором з бойових мистецтв. Однак ні де Ніро, ні Чен цю інформацію не підтверджували.

Роберт де Ніро — американський актор, режисер і продюсер. Відомий за фільмами «Одного разу в Америці» (Once Upon a Time in America, 1983), «Хрещений батько — 2» (The Godfather: Part II, 1972), «Славні хлопці» (Goodfellas, 1990). Дворазовий володар премії «Оскар», триразовий лауреат «Золотого Глобуса».

Схожі новини