Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 15 по 21 травня 2023 року

  • 15.05.2023, 07:00
  • 2 175

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Можна починати пошуки улюбленої справи. Не­має сумнівів, ви її знайдете! Перестаньте ста­вити до людей занадто високі вимоги, інакше поруч з вами ніхто не залишиться. Будьте простіші і намагай­теся якомога частіше робити перший крок. У цей пері­од треба віддавати, а не брати.

ТЕЛЕЦЬ.

Чудова новина для тих Тельців, хто чекав на зміни у житті, — вони настануть. Для більшості представників знака зміни виявляться сприятливими. Саме час будувати плани і думати про те, як їх реалізу­вати. Будьте обережні з побутовими приладами.

БЛИЗНЮКИ.

Близнюки цього тижня матимуть можливість реалізувати давні задуми. Тільки не поспішайте просити на стороні допомоги у вирішенні фінансових питань: вас можуть обдурити. Краще зверніться за під­тримкою до рідних або друзів. Вони вам не відмовлять.

РАК.

Поки почуваєтеся на гребені хвилі, постарайте­ся зробити все по-максимуму — це буде вашим «вкладенням» у благополучне майбутнє. Надалі життє­ва ситуація буде швидко змінюватися, то створюючи вам проблеми, то допомагаючи з ними успішно впо­ратися.

ЛЕВ.

Увесь ваш час і увагу буде присвячено особис­тому життю. Про все інше доведеться забути. Важливо відкинути всі емоції, вирішуючи важливі пи­тання. Якщо не знаєте, як вчинити, краще зверніться за порадою до рідних.

ДІВА.

Якщо хочете піднятися вгору кар'єрними схо­дами, займіться цим питанням цього тижня. Начальство налаштоване до вас прихильно. Домашні справи на певний час доведеться закинути. Залиша­ється сподіватися, що близькі поставляться до цього з розумінням. Поясніть їм усе.

ТЕРЕЗИ.

На роботі перед вами поставлять складні за­вдання. Беріться за їх вирішення з холодною го­ловою. Зараз у вашому житті можуть відбуватися дивні речі. Навчіться розпізнавати в них знаки долі і дотри­муйтеся їх. Це підкаже вам правильний шлях.

СКОРПІОН.

Цього тижня вам знадобиться стресостійкість. Ситуацій, в яких ваші нерви будуть на межі, ви­явиться достатньо! Подбайте про те, щоб хоча б удо­ма на вас чекали тиша, затишок і рідні люди. Будьте обережні, для нерозважних — період травмонебез­печний.

СТРІЛЕЦЬ.

Тиждень не для суму. Безумовно, турбот зараз вистачає: робота, сім'я, побут. Але якщо не ві­зьмете себе в руки, долати труднощі буде набагато складніше. Після довгого дня намагайтеся відпочива­ти і висипатися, тоді сил вистачить на все — і навіть з великим запасом.

КОЗЕРІГ.

Фінансові питання вирішуватимуться не так легко, як вам би хотілося цього. Якщо грошей не вистачатиме, відкиньте гордість і попросіть у борг. Наприкінці тижня вас очікує далека поїздка. Візьміть зі собою родину. Придумайте, як провести час з корис­тю.

ВОДОЛІЙ.

Зайвих витрат у цей період вам не уникнути. І хоч вони і піднімуть настрій, але зменшать бю­джет. Доведеться затягнути пояси. В особистому жит­ті на вас чекають лише радісні дні. Кохана людина буде поруч, і буде готова виконувати всі ваші забаганки.

РИБИ.

Готуйтеся до того, що на вас чекає багато кон­тактів. Спілкування буде так багато, що вдома з близькими розмовляти вже не захочеться. На роботі можуть виникнути спірні ситуації. Заради свого ж бла­га залишайтеся осторонь від усіх скандалів.

Схожі новини