Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Шестеро травмованих: поліція з’ясовує деталі аварії поблизу Львова

  • 07.04.2023, 12:30
  • 4 254

Під час аварії на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» між селами Хлопчиці та Вістовичі Самбірського району 6 квітня травмувалися шестеро осіб, зокрема — неповнолітні

Фото поліції із місця ДТП
Фото поліції із місця ДТП

Як повідомили у поліції, зіткнулися три транспортні засоби: автомобіль «Toyota Avensis», яким керувала 35-річна львів'янка, вантажівка «MAN» під керуванням 55-річного мешканця Львова та мікроавтобус «Fiat Ducato», яким керував 60-річний мешканець одного з сіл Самбірського району.

Унаслідок ДТП пасажири та водії отримали травми. Їх госпіталізували до медичних закладів: водійку легковика та двох пасажирок — львів'янок 8 і 14 років, а також водія мікроавтобуса та двох його пасажирів — 32-річну жінку і 55-річного чоловіка, обоє - мешканці Самбірського району.

За фактом слідчі Самбірського районного відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання — обмеження волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Схожі новини