Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Робимо все, щоб підготувати ЗСУ для весняного наступу»

  • 23.02.2023, 16:26
  • 772

Петро Порошенко з волонтерами зібрали черговий вантаж для бригад, які воюють на східному фронті. Зокрема, вантажівки і спорядження везуть у легендарну 10 ОГШБр «Едельвейс», яка тримає фронт в районі Бахмута

«365-й день. Важкий і лютий рік 9-річної війни. Країна пройшла безліч випробувань, загартувалася, продемонструвала єдність хоробрих солдат, талановитих командирів, відданих волонтерів та волелюбного народу», — зазначає Порошенко.

«Як і весь рік, сьогодні на фронт йдуть каравани техніки від ГО „Справа Громад“ та Фонду Порошенка. Тут є і вантажівки DAF для 10 гірсько-штурмової бригади „Едельвейс“, яка так „сподобалася“ путіну; багатоцільові тягачі, п’ять банних комплексів для 25-ї та 77-ї бригад, сотні шин для бусиків та пікапів, Старлінки, буржуйки, генератори, понад 600 спальників та карематів, тисячі хімічних грілок», — показав Порошенко.

«П'ять банних комплексів, які ми поставили на потік, вирушають у бригади для того, щоб забезпечити можливість помитися, просушити і попрати форму. І ми не збираємося зупинятися», — наголошує Порошенко.

«Я хотів би звернути увагу на цю машину. 100 DAFів вже поставлені у війська. Це 100 вантажівок і артилерійських тягачів, тачанки під ЗУшки, бортові машини з тентами сьогодні працюють на фронті», — зазначає Петро Порошенко.

«Зараз, як і весь цей рік, ми працюємо 7 днів на тиждень, 24 години на добу. Робимо все, щоб підготувати ЗСУ для весняного наступу. Бо саме від цього наступу залежить доля війни в цьому році. Тому вночі вирушаємо на фронт до наших воїнів», — повідомив п’ятий президент.


Джерело: ЄС

Схожі новини