Передплата 2024 ВЗ

«Як і рік тому, нам потрібні зброя, гідне забезпечення ЗСУ і єдність всього народу»

  • 23.02.2023, 12:24
  • 692

Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook нагадав події річної давнини і наголосив: як і тоді, сьогодні Україні потрібна західна зброя і внутрішня єдність. Він також закликав спрямувати всі ресурси для гідного забезпечення військових

«Озираючись на рік назад, я й сьогодні готовий підписатися під кожним словом. Так, ми маємо об'єднати увесь світ проти божевільного маніяка путіна, мета якого знищити Україну як державу та встановити контроль над Європою. Світ без путіна стане набагато кращим», — наголосив Порошенко.

«Так, нам потрібно більше зброї для перемоги Збройних Сил України. Ми маємо підтримати українського військового та надати гідне грошове забезпечення. Адже перед ними стоїть завдання наступу та витіснення російських військ з території України», — констатує п’ятий президент.

«Так, нам потрібні вбивчі ефективні санкції проти росії та трибунал для путіна. І, звісно, членство України в НАТО. Якщо ми матимемо єдність всередині країни, якщо увесь цивілізований світ беззаперечно нам допомагатиме, війна може закінчитися вже цього року. Нашою перемогою», — наголошує Петро Порошенко.


Джерело: ЄС

Схожі новини