Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Співробітники ГУР МО України вшановують пам’ять усіх військових журналістів, які віддали свої життя за донесення правди про війну

  • 16.02.2023, 12:00
  • 427

Враховуючи глобальну площу інформаційного фронту, ваша робота в умовах підвищеного ризику має особливу вагу: ви зробили видимим для світу безчинства агресивної росії, котра уособлює нині все антилюдське

Співробітники воєнної розвідки України вшановують пам’ять усіх військових журналістів, які віддали свої життя заради донесення правди про війну.

Ми пам’ятаємо роботу військового кореспондента, капітана 3 рангу ВМС ЗС України Дмитра Лабуткіна. У лютому 2015 року Дмитро перебував у Дебальцевому із бойовим завданням задокументувати присутність в Україні російських окупаційних військ. 16 лютого він загинув під час виконання свого обов’язку.

Ми пам’ятаємо роботу кожного.Пишаємось вами і працюємо спільно, аби у підсумку зібрана вами інформація лягла на стіл Міжнародного трибуналу над державою-агресором як доказ. Правда - це сила, яка домінуватиме над злом саме завдяки вам!

Слава Україні!

Схожі новини