Передплата 2024 «Добрий господар»

«Львівводоканал» торгує бутильованою водою

Додатково очищеною. Майже 19 літрів — 80 гривень

У новому році ЛКП «Львівводоканал» не тільки підвищило тариф на холодну воду, а й запровадило нову послугу — продаж питної води у великих бутлях. Це вода з оптимальним мінеральним складом, її вартість — 80 гривень за 18,9 літра. Доставка по місту від двох бутлів безкоштовна.

Як повідомив директор ЛКП «Львівводоканал» Дмитро Ванькович, схожа практика реалізації доочищеної води із водоматів та у бутлях є у водоканалах Німеччини і Польщі. Каже, бутильована питна вода від «Львівводоканалу» призначена як для щоденного вживання, так і для приготування їжі та напоїв, зокрема у кавових апаратах.

«Як працює лінія доочистки і розливу води, можна побачити у „Центрі води“, що на вулиці Хуторівці, 24, — інформує Дмитро Ванькович. — Наші фахівці кілька місяців працювали над фізико-хімічними показниками води для її відмінного смаку та поживної цінності. Унікальність нашої води — відсутність осаду після кип’ятіння та збереження оптимального мінерального складу. Якість та безпека води відповідають вимогам, що підтверджено протоколом випробувань, проведених Лабораторією промислової токсикології ЛНМУ ім. Данила Галицького. Також кожен може самостійно набрати доочищену воду із наших водоматів у „Центрі води“ — за ціною 1 гривня 20 копійок за літр».

Схожі новини