Передплата 2024 «Добрий господар»

Співробітники воєнної розвідки України віддають шану Героям Крут

  • 28.01.2023, 09:30
  • 513

Співробітники воєнної розвідки України віддають шану Героям Крут, чий подвиг 29 січня 1918-го, дозволив нашій державі виграти дорогоцінний час та здобути міжнародне визнання

Нині, як і 105 років тому, Україна воює за незалежність з російським агресором. Тож вчинок молодих патріотів - київських студентів та гімназистів, які вступили у битву зі значно оснащеними та в рази чисельнішими силами ворога, - надихає нас боротись так само завзято, мужньо та безкомпромісно.

Російсько-українська війна сторічної давнини, як і нинішня, доводить - вільна спроможна держава можлива лише із сильним військом, і немає кращої переговорної позиції, ніж та, що підкріплена успіхами на полі бою.

Нині ми, співробітники ГУР МОУ, з гордістю згадуємо імена Семена Могили та Семена Короля – сміливих розвідників УНР, учасників битви під Крутами та захисників молодої державності України. Крім того, саме зусилля Семене Короля дозволили перепоховати тіла Герої Крут у Києві на Аскольдовій могилі.

Символічно, що через століття після битви під Крутами українська армія в тому ж місці зійшлась у бою з тим же ворогом. 1 березня 2022 року підрозділи ЗСУ розбили противника, встеливши поля під Крутами сотнями ворожих тіл. Ми помстились у бою, але війна триває. У пам’ять про Героїв Крут та борців за незалежність України усіх часів ми мусимо завершити їхню справу - імперія має бути зруйнована.

Боремось! Протидіємо! Перемагаємо і Переможемо!

Слава Україні!

Схожі новини