Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Волонтери передали військовим бус та комплекти зимової форми

  • 27.01.2023, 11:15
  • 557

Голови Київського та Донецького осередків ВГО «Солідарна Молодь» Валерія Коровкіна та Аркадій Петросян передали підрозділам, які воюють в районі Бахмута на Донеччині, бус та сотні комплектів зимової форми від Фонду Порошенка

68-ій Єгерській бригаді передали мікроавтобус та одяг, а 45-ій та 79-ій бригадам окопні свічки, буржуйки та грілки для рук від «Території української турботи», а також зимову форму.

«Ми щодня працюємо над тим, щоб допомагати ЗСУ, створюємо волонтерські ініціативи, проводимо аукціони та збори коштів. Все задля нашої найшвидшої перемоги!», — зазначає голова ВГО «Солідарна молодь» Дінара Габібуллаєва.

Кошти зібрали у листопаді під час благодійного аукціону «Незламні», їх традиційно подвоїв Фонд Порошенка. На аукціоні найпопулярнішим став лот від п’ятого президента — трофейний «АК-17 від псковських десантників».

«Цей російський АК мені подарували українські добровольці, які воюють у складі Сил Спецоперацій. Ми його звісно зробили безпечним. Але це є символ нашої перемоги», — наголосив Порошенко.

Аукціон представляв 15 трофеїв, які залишились від росіян. Молоді українські митці художньо оформили каски російських загарбників, інсталяції з уламків та гільз, шматків російського танка. На аукціоні зібрали понад 300 тисяч гривень. Захід організували ВГО «Солідарна Молодь», ГО «Твоя брама» у співпраці з «Фондом Порошенка», який подвоїв зібрану в рамках аукціону суму.


Джерело: ЄС

Схожі новини