Передплата 2024 «Добра кухня»

«2023-ій стане роком нашої Перемоги»

  • 24.01.2023, 11:00
  • 471

«Про повний перелом у війні сьогодні говорити ще рано, але ознаки того, що ситуація буде змінюватися, є. 2023 рік — рік нашої Перемоги. Наша Перемога уже є навіть в тому, що ми майже рік захищаємо свою незалежність у війні з ядерною державою, яка має більший мобілізаційний та економічний потенціал. Це вже стратегічна поразка росії, про яку говоримо не тільки ми, а й увесь цивілізований світ», — сказав представник ГУР МО України

Таку думку заступник начальника ГУР МО України Вадим Скібіцький висловив в інтерв'ю Укрінформу.

Вадим Скібіцький додав, що тут не лише про Перемогу на полі бою йдеться, а й про перемогу на всіх інших напрямках: такої потужної коаліції держав, яка підтримує зараз Україну, за всю новітню історію нашої країни не було, і це вже перемога.

Окрім того, Вадим Скібіцький звернув увагу, що нині росія продовжує потужну інформаційну кампанію проти нашої держави, щоб розтягувати наші сили.

«Ви ж дивіться, як багато саме російських аналітиків, які зараз працюють за кордоном, кажуть про 220-тисячне угруповання на території білорусі, а зовсім недавно говорили, що там розгорнуто 150 тисяч… Насправді їх нема там. Угруповання, яке зараз є, неможливо порівняти з тим, що було в лютому минулого року», — сказав представник воєнної розвідки України.

Заступник начальника ГУР МО України також зауважив, що в Україні перевірили готовність підрозділів, які боронять північний кордон нашої держави, готові відповідні оборонні рубежі, розгорнута та посилена систему ППО. Йдеться і про Київ.

«І якщо ми збиваємо зараз ворожі крилаті ракети, то, повірте, збивати вертольоти і літаки, — це набагато простіше», — підсумував Вадим Скібіцький.

Схожі новини