Передплата 2024 «Добра кухня»

Вічна слава Героям-кіборгам!

  • 20.01.2023, 08:30
  • 633

Звитяга українських воїнів, які упродовж 242 днів самовіддано обороняли Донецький аеропорт, засвідчила нашу силу і здатність битися за свободу з підступним московським ворогом до останнього вцілілого шматка бетону

Співробітники воєнної розвідки України з честю згадують своїх бойових побратимів, які брали участь у битві за Донецький аеропорт. Зокрема, Героя України генерал-майора Максима Шаповала та бійців спеціального підрозділу під його командуванням. Група Максима Шаповала першою зайшла в ДАП, вибила росіян та підняла над терміналом державний прапор.

Ми вшановуємо пам’ять полеглих захисників Донецького летовища. Ми висловлюємо слова вдячності кіборгам, котрі вижили. Кожен з них нагадав світові й усій українській нації, що у наших жилах - кров воїнів. Не чорнилами - нею пишеться історія незалежності України.

Ми впевнені - вихованому на подвигу оборонців Донецького аеропорту, загартованому в боях та зміцнілому за дев’ять років війни українському війську під силу повернути синьо-жовтий прапор і до Донецька, і до Луганська і до Сімферополя.

Вічна слава Героям-кіборгам!

Слава Україні!

Схожі новини