Передплата 2024 «Добрий господар»

Зеленський доручив СБУ та Нацполіції зʼясувати всі обставини трагедії у Броварах

  • 18.01.2023, 12:30
  • 659

Володимир Зеленський доручив СБУ спільно з Нацполіцією зʼясувати всі обставини трагедії, яка сталась 18 січня вранці у Броварах

Дитсадок після падіння гвинтокрила
Дитсадок після падіння гвинтокрила

«Доручив Службі безпеки України у взаємодії з Національною поліцією України й іншими уповноваженими органами зʼясувати всі обставини того, що сталося. На місці трагедії працюють усі служби», — заявив президент України.

Він зазначив, що серед загиблих в авіакатастрофі є міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, державний секретар МВС Юрій Лубкович, їхні помічники, екіпаж гвинтокрила.

Станом на цю хвилину 15 людей загинули. Точне число жертв трагедії наразі встановлюється. Травмовано 25 людей, серед них 10 дітей.

«Станом на цю хвилину загинули три дитини. Невимовний біль. Гвинтокрил упав на територію одного з дитячих садочків», — написав Зеленський.

Глава держави також висловив співчуття всім рідним загиблих.

«Мої співчуття всім рідним і близьким загиблих! Денис, Євген, Юрій, команда МВС… справжні патріоти України. Світла памʼять! Світла памʼять усім, чиї життя забрав цей чорний ранок!», — зазначив Зеленський.

Схожі новини