Передплата 2024 «Добра кухня»

Львівські поліцейські затримали підозрюваного у крадіжці

  • 05.01.2023, 16:45
  • 3 595

Правоохоронці затримали мешканця сусідньої області за підозрою у крадіжці з квартири

Фото поліції
Фото поліції

4 січня у поліція отримала повідомлення про крадіжку з квартири одного з будинків на вулиці Вокзальній у місті Стрий. Заявник, 57-річний чоловік, який проживає у помешканні, заявив, що викрали його мобільний телефон та грошові кошти.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Стрийського районного управління поліції. У розшуку зловмисника взяли участь оперативники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції, а також їхні колеги — оперативники карного розшуку поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину може бути причетний мешканець Івано-Франківської області віком 26 років. Протягом кількох годин поліцейські встановили місце перебування та затримали його у Львові в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази вилучили.

За фактом слідчі Стрийського районного управління поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, розпочали кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Схожі новини