Передплата 2024 «Добрий господар»

«росія більше не становить військової загрози світу»

  • 05.01.2023, 11:00
  • 586

На думку глави воєнної розвідки України, атаки будуть просуватися все далі і далі вглиб території росії. Щодо відповідальності України у цих ударах, він зможе дати коментар лише після закінчення війни

Удари по території росії, швидше за все, продовжаться. Таке припущення висловив начальник ГУР МО України генерал-майор Кирило Буданов в інтерв'ю телекомпанії АВС News, не уточнивши при цьому, чи стоятиме Україна за цими ударами.

Кирило Буданов також висловив надію на постачання американських бойових машин «Бредлі» до України найближчим часом.

«Ми чекаємо на них. Ми дуже сподіваємось на них. Це значно підвищить боєздатність наших підрозділів», — сказав він.

За оцінками начальника ГУР МО України, найгарячіші бої за визволення України розпочнуться у березні.

«Наша мета — і ми її досягнемо — це повернення до кордонів 1991 року, до України, визнаної усіма суб'єктами міжнародного права», — наголосив Кирило Буданов.

Що ж до майбутнього росії, глава воєнної розвідки України заявив, що є кілька сценаріїв, але суть зрозуміла: «Не треба боятися перетворення росії, це лише піде на користь усьому світу. росія більше не становить військової загрози світу, це просто вигадка».

За словами Кирила Буданова, єдиною проблемою, що залишається, є російський ядерний арсенал і неконтрольований режим, який приведе «весь світ до розуміння необхідності денуклеаризації росії або, принаймні, міжнародного нагляду за її ядерним арсеналом».

Схожі новини