Передплата 2024 «Добрий господар»

російські терористи використали близько 660 іранських “шахедів”

  • 04.01.2023, 13:30
  • 545

“У них реально є проблеми з арсеналом, в тому числі і з безпілотниками. На сьогодні вони використали приблизно 660 дронів. За контрактом передбачено 1 750. Потрібен час для їх доставки та підготовки. Протягом останніх днів вони застосували велику кількість, а ці запаси необхідно поповнювати. За нашими даними, зараз у них буде чергова партія поставки. Скільки це буде — будемо ще уточнювати. Як правило, до цього вони завозили партіями 250-300 штук. Подивимося, як буде цього разу”, — наголосив Вадим Скібіцький

Про це в інтерв’ю РБК-Україна повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Коментуючи питання щодо запуску дронів роями, він зауважив, що масований рій дронів спрямований на те, аби прорвати нашу систему ППО і влучити в об'єкти. Якщо запускати малу кількість — 5-10 — не буде такого ефекту.

Представник воєнної розвідки України додав, що росіяни використовують різні висоти і різні напрямки для обходу протиповітряної оборони, а також змінюють райони запуску дронів.

Схожі новини