Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Хмельницькому померла дівчина, яка була поранена під час ракетних ударів

  • 01.01.2023, 13:45
  • 1 933

Під час ракетних ударів 31 грудня по Хмельницькому було поранено 22-річну Оксану Музику. На жаль, дівчина померла в лікарні

Фото з особистої сторінки Оксани Музики
Фото з особистої сторінки Оксани Музики

Про це повідомив у очільник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

«Дівчина (22 роки), яка у вкрай важкому стані вчора була госпіталізована до лікарні після обстрілів нашого міста, померла від отриманих травм. Співчуття рідним та близьким! Орки, горіти вам у пеклі!», — написав він.

Також мер Хмельницького Олександр Симчишин розповів сумну звістку.

«На жаль, вночі у лікарні від важких поранень померла молода дівчина, Оксана, 22 роки. Співчуваю сім'ї, родині, друзям. Нехай спочиває з Богом. Вічна Пам’ять невинній жертві російських нелюдів-терористів! Стан решти постраждалих від терористичноі атаки — стабільний. Тримаймо стрій», — зазначив міський голова.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, на особистій сторінці Оксани в Інстаграм безліч світлин молодої та вродливої дівчини. На багатьох з них вона сфотографована з коханим. З дописів хмельничанки відомо, що вона була зарученою. На жаль, життя дівчини зруйнувала клята російська ракета. Друзі та знайомі Оксани замість привітань з Новим роком сьогодні публікують прощальні сторіс з фотографіями загиблої.

Схожі новини