Передплата 2024 «Добра кухня»

«Нам нема чим воювати»: вагнерівці нецензурно звернулися до начальника Генштабу рф (відео)

  • 28.12.2022, 13:15
  • 713

російські військові, які перебувають на передовій лінії фронту під Бахмутом, записали відеозвернення до начальника Генерального штабу рф Валерія Герасимова. Вони нецензурно зажадали дати їм снаряди

Фото: скрін з відео
Фото: скрін з відео

«Начальнику генерального штабу: ти п… дор і чорт е… ний. Нам нема чим воювати, у нас немає снарядів. Там хлопці гинуть за нас, а ми тут сидимо, б… дь, не допомагаємо. Нам потрібні снаряди, ми хочемо роз'їти… Ми тут під Бахмутом проти всієї української армії воюємо. Де ти, допоможи нам, нарешті. Назвати тебе, б… дь, більше нічим. Крім одного слова — п… дор», — сказали окупанти.

Відповідне відео поширилось у соцмережах.

В одного з тих, хто говорить, видно нашивку ПВК «Вагнера». Видання «Військовий огляд» заявило, що цей відеозапис — провокація «українських націоналістів».

Вчора, 27 грудня, щоб прояснити ситуацію, на позиції з’явився господар «Групи Вагнера» ​​бізнесмен Євген Пригожин.

«Заїхав до хлопців у землянки. Ви когось тут бачили зараз із українських націоналістів? І я не побачив. Наше головне завдання і їх теж, вони весь час про це говорять, йти і брати Бахмут. Я думаю, що взяття Бахмута вже давно не за горами», — сказав підприємець у голосовому повідомленні, яке розмістила пресслужба компанії «Конкорд».

Також видання «Інсайдер» опублікувало відео, на якому Пригожин вітається з найманцями та цікавиться їхніми побутовими умовами.

Схожі новини