Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У білорусі три батальйони висунулись до кордону України, — Наєв

  • 24.12.2022, 16:45
  • 973

У білорусі мотострілецький батальйон та два танкових батальйони отримали завдання висунутися в райони, які межують з державним кордоном України

Фото - Укрінформ
Фото - Укрінформ

Про це інформує Міністерство оборони України.

«На території республіки білорусь розпочато перевірку підрозділів 2-ої мотострілецької дивізії 1-ої танкової армії. Зокрема, мотострілецький батальйон та два танкових батальйони отримали завдання висунутися в райони, які межують з державним кордоном України», — повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Своєю чергою, за словами командувача, ЗСУ відпрацювали елементи протидії висадці повітряного десанту та диверсійно-розвідувальних груп противника в район об'єкта критичної інфраструктури — нанесення вогневого ураження силами мінометної та артилерійської батарей, взяття противника в кільце, переправи через водну перешкоду, відбиття масованої атаки безпілотних летальних апаратів та повне знищення противника всіма наявними засобами.

«На території Київської області на одному з важливих державних об'єктів критичної інфраструктури відбулось тренування з підрозділами, які здійснюють охорону та оборону зазначеного об'єкта», — додав Наєв.

Схожі новини