Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зеленський розкритикував київську мерію через нестачу «Пунктів незламності»

  • 26.11.2022, 12:35
  • 720

«Слуги народу» заявили, що проінспектують роботу «пунктів незламності» у столиці

Пункти незламності. Фото: ТСН
Пункти незламності. Фото: ТСН

У вечірньому зверненні 25 листопада Володимир Зеленський заявив, що «Пункти незламності» запрацювали по всій Україні, але «не в усіх містах місцева влада попрацювала якісно».

«Зокрема, багато скарг у Києві. Фактично нормально забезпечені лише Пункти, які розгорнуті на базі ДСНС та на столичному вокзалі, а над іншими Пунктами ще, мʼяко кажучи, потрібно працювати», — сказав він.

«Очікую від мерії якісної роботи. Профанацію з київськими Пунктами Незламності ніхто й нікому не пробачить. Прошу серйозніше. Як і брехню у звітах різного рівня», — додав президент.

Міський голова Києва Віталій Кличко раніше 25 листопада повідомив про розгортання понад 400 пунктів обігріву в столиці.

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія інформував, що нардепи проінспектують роботу «пунктів незламності» у столиці.

«Кияни жаліються на невідповідність інформації щодо роботи Пунктів незламності в місті Києві. Щоб виправити проблему та проінспектувати всі 530 локацій, залучили народних депутатів «Слуги Народу», — написав Арахамія.

За його словами, за вихідні «Слуга народу» планує «провести повну актуалізацію даних, паралельно вирішувати проблеми з обладнанням, логістикою та функціонуванням локацій».

Схожі новини