Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львівщина планує запровадити е-квиток на приміські автобуси, — Козицький

  • 21.11.2022, 17:30
  • 1 069

Львівська область першою в Україні запровадить е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах, які курсують по області

Максим Козицький. Фото із мережі
Максим Козицький. Фото із мережі

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Сьогодні відбулося завершальне засідання конкурсної комісії з відбору інвестора (оператора) для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області незалежно від форми власності», — написав Козицький у соцмережах.

Вінзазначив, що конкурсна комісія визначила переможцем компанію ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи».

Інвестор за свої кошти закупить валідатори і встановить їх на приміські та міжміські автобуси, які курсують у Львівській області.

«Реалізація цього проєкту триватиме орієнтовно 6 місяців. Е-квиток дозволить зробити обіг коштів у громадському транспорті Львівщини максимально прозорим, буде чіткий облік пільговиків, купляти квитки за проїзд можна буде через мобільний додаток», — пояснив Козицький.

Очільник ОВА додав, що, крім компанії, яка перемогла, за можливість впроваджувати е-квиток на Львівщині змагалися: ТОВ «МД Софт», ТОВ «Гіс-Сервіс», ТзОВ «Ізі софт», ТзОВ «Центральний маршрутизатор».

Схожі новини