Передплата 2024 «Добрий господар»

У Дніпрі під час ракетного удару зруйнований волонтерський хаб (фото)

  • 17.11.2022, 12:58
  • 806

Руйнування зазнав офіс «Європейської Солідарності», де після 24 лютого був розгорнутий волонтерський хаб

Зруйнований волонтерський хаб у Дніпрі
Зруйнований волонтерський хаб у Дніпрі

Про це повідомив Петро Порошенко.

«Сьогодні ворог знову обстрілює українські міста ракетами і „шахедами“. Під час чергової атаки на Дніпро російська ракета зруйнувала офіс „Європейської Солідарності“. З початком війни я неодноразово відвідував наш офіс у Дніпрі. Офіс, який з початком повномасштабного вторгнення перетворився у величезний волонтерський хаб», — пише Порошенко у Facebook.

«Наші партійці у перші дні війни організували центр допомоги переселенцям, мешканцям міста та армії. Самі стали волонтерами і залучили небайдужих містян. Маніяк путін навмисно б'є ракетами по житлових будинках та цивільній, гуманітарній інфраструктурі. Намагається знищити нашу енергосистему, заморозити нашу єдність і стійкість», — зазначає п’ятий президент.

«У нашому волонтерському хабі містяни завжди могли підзарядитися від генераторів, отримати допомогу та підтримку. Волонтерські офіси, які працюють по всій країні - це дійсно «центри ухвалення рішень», і в хворобливій уяві рашистів це небезпечні об'єкти.

Але це тільки посилює нашу лють, зміцнює нашу єдність і змушує нас, зціпивши зуби, ще більше допомагати Збройним Силам і один одному", — наголошує Порошенко.

«І скільки б нам не знадобилось часу та зусиль, ми зробимо все, щоб кожен, хто вчиняє злочини проти українського народу, був покараний», — резюмує Петро Порошенко.

Схожі новини