Передплата 2024 «Добра кухня»

Військового, який повертався з фронту, вигнали в тамбур через «поганий запах»

  • 14.11.2022, 13:25
  • 1 746

Скандал виник у потязі «Укрзалізниці»: військового, який повертався зі служби на Донеччині у Київ у відпустку, вигнали у тамбур, бо «від нього погано пахне». Захисник був вимушений їхати стоячи аж сім годин

Захисник був змушений їхати тамбурі. Фото Любові Оліградської
Захисник був змушений їхати тамбурі. Фото Любові Оліградської

Як розповіла ЗМІ донька військовослужбовця, провіднику на нього поскаржилися два чоловіки, які сиділи поруч. Вони їхали із Дніпра.

«Замість того, щоб приймати вдячність від людей, які боронять Україну, дуже „ввічлива“ провідниця попросила його вийти в тамбур і спати там, бо від нього погано пахне», — написала на своїй сторінці в Instagram засновниця благодійного фонду «Країна нескорених» Любов Оліградська, до якої звернулися родичі постраждалого.

Інформацію про інцидент швидко поширили у мережі та на нього відреагували в «Укрзалізниці».

На офіційній сторінці компанії заявили, що вирішили ситуацію.

«Військового, який повертався додому, пасажири звинуватили у „поганому запаху“ і виставили в тамбур вагона. Наші стюарди недостатньо чітко зреагували на ситуацію і не помітили конфлікту, дозволивши захисникові пробути решту подорожі в тамбурі», — повідомили в «Укрзалізниці».

За словами Оліградської, військовому як вибачення запропонували компенсувати квиток на поїзд та придбати ще один.

Однак у коментарях на сторінці «Укрзалізниці» багато українців написали, що невдоволені вирішенням конфлікту та вимагають звільнити провідницю.

«Я вважаю, що це не реакція на ситуацію, не вирішення ситуації, а просто замилювання!»,

«Приєднуюсь до тих, хто вимагає звільнити стюарда, вона на це заслуговує. Як же добре обіграли ситуацію, люди вигнали чоловіка в тамбур, а „добрі стюарди“ зробили медвежу послугу — дозволили переночувати в тамбурі. Сподіваюсь, що ця людина більше не буде працювати там»,

«Вимагаємо звільнити того бортпровідника!»,

«Потрібно звільнити цього працівника. І щоб цей працівник привселюдно попросив вибачення в Героя», — написали в коментарях.

Схожі новини