Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Twitter може збанкрутувати, — Bloomberg

  • 11.11.2022, 19:45
  • 740

Ілон Маск заявив, що компанія може збанкрутувати, якщо вона не буде генерувати більше грошей

Ілюстративне фото із мережі
Ілюстративне фото із мережі

Про це він заявив у зверненні до співробітників Twitte.

«Попередження було на тлі бурхливого початку правління Маска в компанії - двотижневого періоду, протягом якого він звільнив половину співробітників Twitter, вигнав більшість топ-менеджерів і наказав решті співробітників припинити роботу з дому.

Один з керівників, який до четверга входив до складу нової керівної команди Маска, Йоель Рот, пішов, передають джерела. Робін Уілер також подала у відставку — але Маск переконав її залишитися, розповіли співрозмовники на умовах анонімності", — пишуть ЗМІ.

«У той час, як купівля вивела Twitter з-під пильної уваги публічних ринків, Маск навантажив компанію майже 13 мільярдами доларів боргу, який зараз у руках семи банків Уолл-стріт.

Довіра до компанії підірвана так швидко, що ще до коментарів Маска про банкрутство деякі фонди пропонували купити кредити всього за 60 центів за долар — ціна, яка зазвичай призначається компаніям, що перебувають у скрутному фінансовому становищі", — повідомив напередодні Bloomberg.

У своєму зверненні до співробітників Маск наголосив, що вони повинні підготуватися до 80-годинного робочого тижня. Однак буде менше офісних пільг. Також він скасував дозвіл співробітникам працювати з дому.

«Якщо ви не хочете приходити, відставка прийнята», — цитують джерела слова Маск.

Коли його запитали про перспективу звільнення кадрів, Маск відповів: «Ми всі повинні бути більш жорсткими».

Обговорюючи фінанси і майбутнє Twitter, Маск запевнив, що компанії необхідно терміново рухатися вперед, щоб зробити свій продукт підписки Twitter Blue вартістю 8 доларів, за який користувачі захочуть платити, враховуючи відмову рекламодавців, які стурбовані шкідливим контентом.

За даними джерела, Маск у минулому використовував загрозу фінансового краху як мотивацію працівників. Він намагається переконати, що якщо люди не будуть наполегливо працювати, Twitter залишиться в дуже скрутному становищі.

Схожі новини