Передплата 2024 «Добра кухня»

Настає вирішальний етап війни, — очільник розвідки

  • 09.11.2022, 08:15
  • 957

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов та керівники підрозділів ГУР МОУ зустрілись Блаженнійшим Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов. Фото із мережі
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов. Фото із мережі

Про це повідомила пресслужба ГУР Міноборони.

Офіцери-розвідники обговорили з очільником автокефальної Української Православної Церкви поточні події української визвольної війни, визволення з полону наших воїнів та перспективи повного звільнення України.

«Настає вирішальний період війни. Нам потрібна допомога кожного українця і Боже благословення. Певен, що Україна здобуде повну перемогу над ворогом та звільнить всі окуповані землі», — зазначив Буданов.

Митрополит Епіфаній наголосив на величезному значенні національної єдності і подякував українським захисникам, які наближають перемогу.

«Бог наділяє людину певними даруваннями й талантами. Тож в цей непростий час кожен має присвятити свої сили та здібності задля перемоги над російськими загарбниками. Адже від кожного з нас щось залежить і усі ми в єдності здатні досягати успіху в протидії агресору. Дякую вам за самовіддану боротьбу спрямовану на захист України. Ворог лютий і лукавий, тож нехай Господь береже вас і підсилить вашу мудрість для руйнування підступних задумів окупантів», — зазначив Епіфаній.

Також відомо, що Митрополит нагородив Буданова Орденом святого великомученика Юрія Переможця. Також три офіцери ГУР МО отримали Ордени Архистратига Михаїла.

Схожі новини