Передплата 2024 «Добра кухня»

На Запоріжжі депутати отримали відзнаки за захист України

  • 02.11.2022, 11:42
  • 1 322

З нагоди свята Дня захисників та захисниць України у Запоріжжі відзначили депутатів місцевих рад Запоріжжя і області, які пішли захищати країну

Орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» II ступеня було нагороджено чотирьох військових, з них одного — Вячеслава Зайцева — посмертно.

Орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» III ступеня нагородили 18 чоловіків, з них одного — Вадима Лукаша — посмертно.

У списку нагороджених 15 осіб — депутати місцевих рад Запоріжжя та області від однієї політичної сили — партії «Європейська Солідарність». Це Ігор Артюшенко, Андрій Хімічев, Євген Георгієв, Ярослав Деркач, Сергій Інюшев, Олександр Константинов, Дмитро Лагздукалнс, Олександр Лобас, Євген Панов, Валерій Прозапас, Андрій Радченко, Андрій Согорін, Олег Чернов, Вячеслав Зайцев та Вадим Лукаш.

«Я пишаюсь нашою запорізькою партійною командою, яку маю за честь очолювати. Бо вона від 24.02 проявила себе якнайкраще — так, що інші політики можуть сором’язливо позаздрити в куточку. Коли 4 з 5 членів правління обласної організації на передовій, коли 57% обласних депутатів-чоловіків у ЗСУ, коли 60% міських депутатів-чоловіків в ЗСУ, коли 2 з 3 наших членів Запорізького міськвиконкому також в ЗСУ — це те, чим точно варто справді пишатися. Вважаю, що ці нагороди наша команда повністю заслуговує.

І яка ще політична сила може засвідчити те, що член їх партії - заступник міського голови обласного центру пішов в ЗСУ, став солдатом-сапером і зараз виконує бойові завдання в Донецькій області? Наш Олександр Константинов пішов на такий вчинок.

Вкотре хочу висловити свої співчуття родинам наших полеглих побратимів. Ми зробимо все, щоб помститися за їхні обірвані долі. Ці ж нагороди нехай стануть шаною пам’яті про них та про той подвиг, який вони здійснили заради рідної землі", — зазначив народний депутат восьмого скликання, голова Запорізької територіальної організації партії «Європейська Солідарність», начальник медичної служби 206 окремого батальйону ТрО Ігор Артюшенко.

Схожі новини