Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ілон Маск хоче запровадити у Twitter платну верифікацію, — ЗМІ

  • 31.10.2022, 12:30
  • 611

Вона становитиме 20 доларів на місяць

Ілон Маск. Фото із мережі
Ілон Маск. Фото із мережі

Як пише The Verge із посиланням на джерела, йдеться про те, щоб змінити Twitter Blue, необов’язкову підписку за 4,99 доларів на місяць, яка розблоковує додаткові функції, на дорожчу підписку, яка також перевіряє користувачів.

Наразі Twitter планує стягувати 19,99 доларів за нову підписку Twitter Blue.

«Згідно з поточним планом, у перевірених користувачів буде 90 днів, щоб підписатися або втратити свою синю відмітку. Співробітникам, які працюють над проєктом, в неділю повідомили, що вони повинні встигнути до 7 листопада, щоб запустити цю функцію, інакше їх звільнять», — йдеться у статті.

Маск уже підтвердив своїми діями у статусі власника мережі, що він хоче переглянути те, як Twitter перевіряє облікові записи і працює з ботами.

«Весь процес перевірки зараз модернізується», — заявив він днями.

Підписка Twitter Blue запрацювала майже рік тому як спосіб перегляду статей без реклами від деяких видавців і внесення інших налаштувань в додаток. Йдеться, зокрема, колір іконки на головному екрані.

У кількох кварталах, коли Twitter повідомляв про прибутки, реклама залишалася переважною більшістю його прибутків. Маск зацікавлений у зростанні підписок, щоб вони стали половиною загального прибутку компанії.

Схожі новини