Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Масований ракетний удар по Україні матиме для росії руйнівні наслідки, — Резніков

  • 11.10.2022, 15:45
  • 650

Міністр оборони Олексій Резніков прокоментував масований ракетний удар, який росія вчора завдала по Україні. Він впевнений, що це було контрпродуктивно і матиме для рф руйнівні наслідки

Олексій Резніков. Фото із мережі
Олексій Резніков. Фото із мережі

Про це Резніков написав у своєму блозі.

«Масована атака 10 жовтня красномовно свідчить про їх розгубленість і знервованість. Адже вона контрпродуктивна і матиме для рф руйнівні наслідки.

По-перше, москва не досягла жодної військової мети. Навпаки — наші захисники і захисниці отримали додаткову мотивацію швидше вигнати ворога, який обстрілює міста в тилу, де живуть їхні близькі.

По-друге, тепер не потрібні жодні додаткові аргументи, щоб доводити: росія — це держава-терорист, держава спонсор тероризму…

По-третє, якщо останніми місяцями у розмовах з партнерами нам доводилося шукати способи не допустити «втоми» від України, то тепер росіяни все зробили за нас. Вони чітко показали, що свідомо влаштовують гуманітарну кризу, яка вдарить не тільки по Україні, а по всій Європі", — наголосив міністр.

Він пояснив, що знищення інфраструктури життєзабезпечення може спровокувати нові хвилі біженців — сотні тисяч людей, які повернулися з Європи, можуть бути змушені знову шукати там порятунку.


Джерело: НВ

Схожі новини