Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Трамп звинувачує США в тому, що вони «майже змусили» путіна напасти на Україну

  • 09.10.2022, 13:15
  • 1 070

Сполучені Штати «майже змусили» російського диктатора володимира путіна розпочати велику війну проти України

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

В інтерв'ю Real America’s Voice експрезидент США Дональд Трамп заявив, що адміністрація Байдена «спровокувала» путіна на повномасштабне вторгнення в Україну, а риторика Білого дому останніми місяцями перед 24 лютого «сприяла рішенню путіна».

«Вони насправді глузували з нього, якщо ви дійсно подивіться на це. Наша країна і наше так зване керівництво глузували з путіна. Я сказав: знаєте, вони майже змушують його погодитися з тим, що вони говорять», — сказав Трамп.

Також він заявив, що вторгнення в Україну «ніколи б не відбулося», якби він був президентом США, проте жодних аргументів на користь своєї позиції не навів. Крім цього, експрезидент США не навів жодних конкретних прикладів того, як адміністрація Байдена «дражнила» путіна, щоб «змусити» його розпочати велику війну.

Зазначимо, що наразі у США триває передвиборча кампанія напередодні проміжних виборів до Конгресу, які відбудуться у листопаді. Трамп є лідером одного з крил Республіканської партії, його прихильників називають Maga-республіканцями.

Схожі новини